fredag den 6. april 2012

Påsketur til malmø

Igår skærtorsdag tog vi en tur til Malmø for at shoppe når nu butikkerne i danmark havde lukket:-) Det blev en rigtig hyggelig tur hvor vi også var forbi eventyr legepladsen hvor Mille og Morten hyggede sig.
My var desværre stadig slatten efter at have været syg dagen før med feber og 2 gange opkast og stort set ingen mad. På turen spiste hun heller ikke meget men lå bare i klapvognen og slappede af. Heldigvis gad Mille ikke sidde der. Hun gik en masse selv og blev båret lidt.

På legepladsen fik Morten lige et kærligt skub til at prøve tårnet/rumraketten med den moderne rutsjebane og "brændstangen" og da han havde prøvet dem blev han lige et par cm højere;-) og ville gerne prøve igen.
Mille løb rundt på "vandet" med bølgerne og fik sig også en god gyngetur.

Vi fik også købt lidt tøj med hjem.....som sædvanligt mest til ungerne. En enkel sommerkjole og en taske fik jeg dog også med hjem til mig selv. Så jeg var godt tilfreds med dagens shopping:-)
Mille er en rigtige pige så hun hygger sig virkelig også med at gå på shopping og prøver ting og insistere på også at skulle se sig i spejlet:-) Lad os håbe det holder ved så mor og datter rigtig kan shoppe sammen de næste mange år;-)
Jeg er jo ved at prøve at få indrettet Mortens værelse, og det er ikke let. Men jeg fandt et par småkasser i Malmø til nogen af hans ting.

Vi gik også igennem en gammel kirkegård, hvor Mille pludselig ser en ballon langt inde i blomsterne udenfor gravene vel og mærke. Hun vil ha morfar til at hente den, som så siger hun selv kan gå derind og hente den. Så vores ellers velopdragne pige som ikke var gået derind hvis ikke han sagde det, hun begav sig ind over blomsterengen for at hente den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar